Dag!enDoen!

Dag!enDoen!

Wilt u ook wat vaker deelnemen aan activiteiten buiten de deur, maar gaat u liever niet alleen?   De Dag!enDoen! biedt dan uitkomst.

Connexa is de eerste welzijnsorganisatie in Friesland die gestart is met de Dag!enDoen! app. Het is een app die stimuleert om activiteiten te ondernemen. Met één druk op de knop kunnen de inwoners van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen zien welke activiteiten er in de gemeente plaatsvinden. Daarbij kan er via de app tevens begeleiding en vervoer georganiseerd worden. Ouderen die zelf niet over een telefoon of tablet beschikken kunnen deze vrijblijvend in bruikleen krijgen van Connexa.

Hoe werkt de app precies?

Via de Playstore voor Android gebruikers of de app store bij Apple gebruikers kan de app gratis gedownload worden. Daarna vindt éénmalig een registratie plaats en vervolgens kunt u alle activiteiten binnen de gemeente bekijken. Mocht u een interessante activiteit zien, dan kunt u zich vervolgens met één druk op de knop aanmelden voor de activiteiten en/of voor het vervoer.

Om de app op een laptop of desktop te bekijken, volgt u de volgende stappen:

Heeft u geen verstand van tablets of computers en klinkt dit ingewikkeld? Geen probleem! Een van onze vrijwilligers komt graag bij u langs om u te helpen. Net zo lang tot u de app helemaal zelf kunt bedienen.

Zitten er kosten aan verbonden?

De app is gratis en de meeste activiteiten ook. In sommige gevallen wordt er een bijdrage gevraagd. Voor entreekosten bijvoorbeeld, of de kosten voor eten en drinken. Dit staat dan vermeld bij de activiteit.

Zelf activiteiten aanbieden?

Bent u een (vrijwilligers-)organisatie en wilt u non profit activiteiten aanbieden via de app? Ook dat kunt u zelf organiseren door op de volgende link te klikken:

Wilt u zich aanmelden als organisatie in Waadhoeke klik hier , of als Harlingen klik hier.

Vervolgens doorloopt u de stappen van het aanmeldformulier, u bevestigd de activatiemail en daarna wacht u op autorisatie van ons. Wanneer uw account is goedgekeurd en geactiveerd, ontvangt u opnieuw een mail en kunt u zelfstandig, op uw eigen tijd en vanaf uw eigen locatie activiteiten invoeren.

Meer informatie over de Dag!enDoen! app? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Voor Dag!enDoen! neem contact op