Kom erbij en doe mee in Sint Annaparochie!

Kom langs en doe mee tijdens de Kom erbij-dag in Sint Annaparochie. Op zaterdag 1 oktober bruist het in MFC Ons Huis van de activiteiten en workshops. Laat je verrassen door het aanbod van organisaties in de buurt en ontdek extra wat er in Sint Annaparochie allemaal te doen is.
Tussen 11.00-16.00 uur kun je doorlopend kennismaken met biljart, aansluiten bij de spellentafel, in de maakplaats werken met een 3d-printer en gekke foto’s maken met een green screen.
Of struin over de informatiemarkt, waar verschillende organisaties vertellen over hun dienstverlening en graag met je in gesprek gaan. Denk hierbij aan het Volwassenfonds sport & cultuur, de vrijwilligerscentrale van de Skûle, Stichting Welzijn Ouderen, de doarpskeamer van Stjoer, gesprekstafel (anti)discriminatie of het Digitaalhuis in de bibliotheek.’s Ochtends zijn er verschillende workshops: ga samen schilderen, leer over medialogica (wat is de logica van het denken als je nieuws hoort en wanneer is iets eigenlijk een feit?) en djembé mee op de djembés van Seewyn.

’s Middags barst er een muzikaal programma los. Jan de Vries treedt op met zijn Bildtse repertoire. Daarna nodigt hij en Bouba Keita iedereen uit voor een gezamenlijke jamsessie. Neem je instrument mee en de muziek ontstaat ter plekke! Tot slot kun je meezingen met het koor de bûtesoerkers.

Andere middagworkshops zijn het ‘appe mei pake en beppe’, een workshop vilten, speeddaten over filosofie en een wandeling waarin je opzoek gaat naar stoepplantjes en daar van alles over leert.

Kortom; kom erbij en doe mee! Meer informatie, ook over het specifieke programma, is te vinden op: Kom Erbij – dag | zaterdag 1 oktober 2022 | Bibliotheek Noord Fryslân (op-shop.nl).