Gratis vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen

Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen op 15 maart? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die u graag naar de stembus brengen!

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Kijk op de website van de gemeente of www.waarismijnstemlokaal.nl om het dichtstbijzijnde stembureau te vinden.

ANWB Automaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt u naar het stembureau en daarna weer naar huis.

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 10 maart met telefoonnummer 06- 18422894. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur. De kosten van het vervoer naar de stembus a € 0.35 per kilometer kunt u achteraf door middel van een declaratieformulier vergoed krijgen van de gemeente.