Bereikbaarheid ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen in de maanden april en mei

ANWB AutoMaatje is een vervoersinitiatief waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming rijden. Mobiliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.  En mogelijk is een helpende hand nodig om de deur uit te kunnen om de boodschappen te tillen of de arm te bieden tijdens het lopen. Als gevolg daarvan is meedoen aan de maatschappij lastig en ligt eenzaamheid op de loer. Er zijn gelukkig veel mensen die belangeloos willen helpen. De vrijwilligers van ANWB AutoMaatje staan voor je klaar, je hoeft slechts te bellen om je rit door te geven. Als je dat doet met minimaal 2 werkdagen tussen de aanvraag en de rit, kan er een vrijwilliger uit de buurt worden gezocht om je naar je bestemming te brengen. Je betaalt hiervoor € 0,35 per kilometer en eventuele parkeerkosten. Laat je door vervoer niet weerhouden om weer naar de verjaardag van je kleinkind te gaan, mee te doen bij je kaartclub, of er even op uit te zijn met een ritje door de omgeving.

ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen is niet bereikbaar op de feestdagen 7 april (Goede Vrijdag), 10 april (Tweede Paasdag), 27 april (Koningsdag), 5 mei (Bevrijdingsdag), 18 mei (Hemelvaartsdag) en 29 mei (Tweede Pinksterdag). Wel zijn er op deze dagen chauffeurs beschikbaar om je te vervoeren. Wil je even op uit? Vraag je rit dan liefst zo vroeg mogelijk aan, maar altijd met tenminste 2 werkdagen er tussen.

Inwoners van Waadhoeke en Harlingen die graag deelnemer of vrijwilliger willen worden bij ANWB AutoMaatje kunnen contact opnemen met Connexa via 06-18422894 of automaatje@connexa.nl.