Coördinator maatschappelijke begeleider

Coordinator maatschappelijke begeleider

Wie komt ons team versterken?

Coördinator maatschappelijke begeleider
(z.s.m. | 22 uur)

Wie zijn wij
Connexa vindt het belangrijk om voor verbinding in de samenleving te zorgen. Wij luisteren naar wat er speelt. Zo kunnen we hulp aanbieden als die nodig is. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Het komt er op neer dat wij elkaar nodig hebben. Wij gaan uit van gelijkwaardigheid. Iedereen mag er zijn en iedereen doet er toe. Het is belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de samenleving. www.connexa.nl

Wat je bij ons gaat doen
Je gaat aan de slag als Coördinator maatschappelijke begeleider op onze locatie Nieuw Zuid in Harlingen en de locaties van het AZC in Harlingen en St. Annaparochie.
Als Coördinator maatschappelijke begeleider voer je een aantal specifieke taken uit. Je hebt iedere woensdag spreekuur op onze locatie Nieuw Zuid in Harlingen, dinsdags ben je te vinden op het AZC in St. en op vrijdagochtend ben je op het AZC Schip in Harlingen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit van de Meedoen balie op bovengenoemde locaties. Jij zorgt ervoor dat statushouders wegwijs worden gemaakt in de lokale gemeenschap. Jij coördineert en ondersteunt de vrijwillige maatschappelijke begeleiding, die de statushouders begeleid naar een zelfstandig leven in de gemeente Harlingen en Waadhoeke. Denk hierbij aan de aanmelding bij de gemeente, het huurcontract, de aanvraag van de uitkering, nutsvoorzieningen en de inrichting van een woning. Ook help je ze bij het wegwijs worden van alle maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Waadhoeke en de gemeente Harlingen en het leren leggen van contacten met relevante voorzieningen en instanties. Dit alles in samenwerking met je collega’s uit de vakgroep Statushouders en van het COA.

Wat wij van je verwachten
We verwachten in ieder geval van je dat je:
• HBO werk- en denkniveau hebt
• In bezit van het diploma Maatschappelijk werk en dienstverlening / sociaal werk
• Beschikt over empathie en inlevingsvermogen
• Je een natuurlijke netwerker en verbinder bent in alle lagen van de bevolking
• Goede communicatieve en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en didactische vaardigheden voor het verstrekken van informatie, het geven van instructies en dergelijke
• In staat bent een nauwkeurige en accurate administratie en registratie bij te houden in geautomatiseerde systemen
• Je bent in staat om goed je eigen grenzen en die van de vrijwilligers aan te geven en te bewaken
• In het bezit bent van een rijbewijs B

Het is een pré als je:
• Ervaring hebt in soortgelijke werkzaamheden
• Ervaring hebt met sociale inclusie

Wat wij je te bieden hebben
Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met de intentie te verlengen. De functie van Sociaal werker/maatschappelijke begeleider is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 3282,- en maximaal € 4676,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
Naast leuke collega’s, een organisatie die volop in ontwikkeling is, hebben we ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB).

Klaar voor de Connexa?
Ben jij klaar voor deze baan? We kijken uit naar je motivatie en cv. Stuur deze voor 18 juli 2024 naar m.dejong@connexa.nl (Margriet de Jong | HR-Adviseur) De sollicitatieprocedure zal bestaan uit meerdere gespreksronden. De eerste ronde staat gepland op dinsdag 23 juli 2024. De tweede ronde op dinsdag 6 augustus 2024 en daarna volgt het arbeidsvoorwaarden gesprek met de uiteindelijke kandidaat.

Inhoudelijke vragen? Stel ze aan Annemieke Knijnenburg, Teamleider Connexa. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-18422834 of a.knijnenburg@connexa.nl

Tot slot is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten en mensen die een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx