Timmerwille! Wij zijn op zoek naar extra handen!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor onze jaarlijkse Timmerwille Kindervakantieweek! maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli, van 8.30 tot 15.00 uur, en wordt georganiseerd voor basisschoolkinderen. Jaarlijks is dit een groot succes en we worden alleen maar groter!

Om er weer een groot succes van te maken, zijn we op zoek naar extra handen. We hopen dat u ons wilt helpen, ook al is het maar voor één of meerdere momenten tijdens deze week. We zijn voornamelijk opzoek naar hut begeleiders, die de kinderen kunnen ondersteunen tijdens het proces van bouwen!

Wat houdt Timmerwille in?

Timmerwille is een evenement waarbij kinderen creatief aan de slag gaan om een spijkerdorp te bouwen. Naast timmeren zijn er ook andere activiteiten gepland, sport- knutselen e.d.   Kinderen werken aan creativiteit en verbeelding, buiten spelen, samenwerken, talentontwikkeling, probleem oplossende vaardigheden, zelfvertrouwen, nieuwe vriendschappen.

 

Waarom hebben we jou nodig?

Vrijwilligers zijn essentieel om dit evenement veilig en leuk te maken voor de kinderen. Je taken kunnen onder andere bestaan uit:

  • Begeleiden van kinderen bij het bouwen van hun hutten.
  • Toezicht houden op de veiligheid en het juiste gebruik van gereedschap.
  • Helpen bij het opzetten en opruimen van de locatie.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en zinvolle ervaring waarbij je bijdraagt aan een onvergetelijke week voor de kinderen.
  • Een gezellige werksfeer met een team van betrokken vrijwilligers.
  • Eten en drinken tijdens je vrijwilligersdiensten.

Hoe kun je je aanmelden?

Mocht je willen helpen, stuur dan een mail naar Bianca@connexa,  of bel naar 06-34486467.

Laat ons weten op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en of je voorkeur hebt voor bepaalde taken. Aanmelden kan tot  maandag 24 juni a.s.  Tenslotte organiseren wij maandag 24 juni van 19.30-21.00 uur een bijeenkomst in de Skûle (Godsacker 35, Franeker) voor alle vrijwilligers van Timmerwille, zodat wij jullie op de hoogte kunnen stellen.

Met vriendelijke groet, team Jongerenwerkers.