ANWB Automaatje

U belt, wij rijden!

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje komt u weer meer onder de mensen! ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten uit de gemeenten Waadhoeke en Harlingen op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt ANWB AutoMaatje ook in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.

Meedoen

Om gebruik te maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons. Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een kleine vergoeding van €0,35 per kilometer per rit aan de vrijwilliger. Soms aangevuld met parkeerkosten.

Zo werkt ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen

Heeft u vervoer nodig? Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje via telefoonnummer 06-18 42 28 94 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur) of via e-mail automaatje@connexa.nl.

Houd hierbij tenminste een periode van 2 werkdagen aan tussen de aanvraag en de rit. Die tijd hebben onze matchmakers nodig om een geschikte vrijwilliger te vinden die de rit met u kan rijden.

De matchmaker belt u terug als er een vrijwilliger beschikbaar is en geeft de globale hoogte van de verschuldigde kosten aan. De vergoeding bedraagt € 0,35 per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger, vermeerderd met eventuele parkeerkosten.

Op het afgesproken tijdstip meldt de vrijwilliger zich bij u en gaat u samen op stap. Bij korte ritten zal hij of zij vaak op u wachten. Zit er veel tijd tussen de tijd heen- en terugrit? Dan wordt er een afspraak gemaakt wanneer we weer klaarstaan voor de terugreis. U betaalt de onkostenvergoeding aan het einde van de rit rechtstreeks aan de vrijwilliger.

Vrijwillig chauffeur worden

Wilt u als vrijwilliger helpen met het vervoer en heeft u een eigen auto? Dan vinden we het heel fijn als u contact met ons opneemt op telefoonnummer 06- 18 42 28 94 (bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 12:00 uur) of via e-mail automaatje@connexa.nl.

Postadres: Connexa, Godsacker 35, 8801 LM Franeker.

Voor ANWB Automaatje neem contact op