Aanmelden als vrijwilliger

De vrijwilligerscentrale van Connexa is er voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is onbetaald werk. Veel mensen in Nederland zijn in hun vrije tijd actief als vrijwilliger. Sommige dagelijks, anderen zo nu en dan. Waar doen al deze mensen het voor als het niet om geld gaat? De één wil graag iets voor een ander betekenen, een ander wil graag meer mensen leren kennen. Ook zijn er mensen die werkervaring opdoen, als opstap naar betaald of ander werk. Persoonlijke ontplooiing is dus vaak het hoofdmotief. Vandaar je doet het niet voor niks!

Overweeg jij ook om vrijwilligerswerk te gaan doen? Dan is de vrijwilligerscentrale er voor jou! Neem eens een kijkje op onze vacaturebank. Hier vind je interessante vrijwilligersvacatures in de gemeente Waadhoeke en Harlingen.

Van maatje tot werken in de kringloopwinkel, van chauffeur tot vrijwilliger bij Twaddehâns Moai. Er is keuze genoeg!

Weet je niet zo goed wat bij je past of wat een bepaalde vacature inhoudt? Maak dan gerust een afspraak met één van onze vrijwilligerscoördinatoren. Wij helpen je graag via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die bij jou past jouw talenten, wensen en agenda.

 

Meld aan als vrijwilliger

Voor Aanmelden als vrijwilliger neem contact op