Hartenactie Connexa

Begin januari hebben medewerkers van Connexa Hartenwens kaarten verspreid in de gemeente Waadhoeke. In de afgelopen periode zijn veel wensen binnengekomen. Sommigen wensten iets voor een ander of een groep, maar er kwamen ook wensen binnen die persoonlijk waren. De betrokken medewerkers van Connexa die de actie hebben opgezet, vonden het lastig een keuze te maken uit de binnengekomen wensen.

Op woensdag 13 maart werden deze mensen met een smoes thuisgehouden en brachten twee medewerkers van Connexa hen een verrassingsbezoek. Ieder was blij verrast met het bezoek en zeker met het nieuws dat er iets voor hen gewenst was en dat die wens in vervulling kon gaan. De wensen liepen uiteen van een etentje, een fotoshoot, een schoonheidsbehandeling tot twee tickets voor de musical De Tocht.

Niet alleen de mensen die verrast werden waren enthousiast over deze actie, ook de medewerkers van Connexa vonden het erg leuk om te doen. ‘We sluiten niet uit dat er nog eens een soort gelijke actie komt’ aldus een betrokken medewerker.