Donderdag 6 juni 2024 Stemmen met ANWB AutoMaatje

Op donderdag 6 juni a.s. vinden de verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. En natuurlijk gaan we allemaal stemmen. Maar wat nu als je slecht ter been bent, geen vervoer hebt of het om een andere reden lastig is om bij het stemlokaal te komen?

Gelukkig hebben we de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje. Zij staan, zoals inmiddels gebruikelijk, ook voor een bezoek aan het stemlokaal voor u klaar. Een telefoontje naar AutoMaatje en uw aanvraag wordt genoteerd en doorgegeven aan een van de vrijwilligers. Hij of zij haalt u op, rijdt – en begeleidt u desgewenst-  naar de stembus en brengt u weer veilig thuis. De kosten bedragen 35 cent per kilometer maar… dit bedrag wordt aan inwoners van gemeente Waadhoeke vergoed door de gemeente. U betaalt bij thuiskomst de kosten rechtstreeks aan de vrijwilliger. Met een declaratieformulier  betaalt de gemeente  het hele bedrag aan u terug. Zo kunt ook u uw stem laten horen! Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben zomaar het gevoel dat heel veel minder-mobiele inwoners van Waadhoeke een beroep gaan doen op ANWB AutoMaatje.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u elke werkdag tussen 9 en 12 uur bellen met 06-18422894. Normaal moet dit met minstens 2 werkdagen er tussen.  Maar voor de verkiezingen maken we een uitzondering. U kunt nog uiterlijk op dezelfde dag tussen 9 en 12 uur bellen (maar liever eerder).

ANWB AutoMaatje, elke werkdag bereikbaar van 9-12 uur.

Tel: 06-18422894