Classic Night Concert 2 december

Beste mantelzorger,

Omdat je altijd voor een ander zorgt, doen wij iets voor jou! Graag nodigen wij je uit voor een feestelijke concertavond in de Bonifatiuskerk van Leeuwarden. Kom even helemaal los van je dagelijkse zorgtaken en geniet van een avondvullend programma en een speciaal voor jou verzorgd concert op zaterdag 2 december as.

We werken hiervoor samen met Stichting Classic Night Concerts, dat concerten door heel Nederland organiseert om mantelzorgers te verwennen.

De avond wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje én een Meet en Greet met Annemarie de Jong na afloop van haar optreden.

Tijdens de concertavond in een sfeervolle en fraai verlichte  Bonifatiuskerk, zal je worden verrast door een heel divers programma. Sopraansoliste Annemarie de Jong zal samen met haar instrumentaal ensemble Passione én haar vocaal ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices een avondvullend programma verzorgen.

 

AANMELDEN VOOR VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023!

We hebben voor Waadhoeke voor 30 mantelzorgers en een introducee kaarten gereserveerd. Voor iedere mantelzorger zijn dan maximaal 2 gratis kaarten beschikbaar.

Meld je snel aan want OP=OP!  Aanmelden bij annelien@connexa.nl of tel. 0517-393750