Bereikbaarheid ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen rondom Kerst en Oud & Nieuw

ANWB AutoMaatje is een vervoersinitiatief waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming rijden. Mobiliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.  En mogelijk is een helpende hand nodig om de deur uit te kunnen om de boodschappen te tillen of de arm te bieden tijdens het lopen. Als gevolg daarvan is meedoen aan de maatschappij lastig en ligt eenzaamheid op de loer. Er zijn gelukkig veel mensen die belangeloos willen helpen. De vrijwilligers van ANWB AutoMaatje staan voor je klaar, je hoeft slechts te bellen om je rit door te geven. Als je dat minimaal 2 werkdagen van tevoren doet, dan kan er een vrijwilliger uit de buurt worden gezocht om je naar je bestemming te brengen. Je betaalt hiervoor een kleine onkostenvergoeding en eventuele parkeerkosten. Laat je door vervoer niet weerhouden om weer naar de verjaardag van je kleinkind te gaan, mee te doen bij je kaartclub, of er even op uit te zijn met een ritje door de omgeving.

Van 26 december 2022 tot/met 1 januari 2023 is ANWB AutoMaatje Waadhoeke en Harlingen niet bereikbaar. Wel zijn er in deze periode chauffeurs beschikbaar om u te vervoeren. Wilt u er rondom de feestdagen op uit? Vraag uw rit dan liefst zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk maandag 19 december, aan via 06-18422894. We zullen dan ons best doen om uw rit nog voor de kerstvakantie geregeld te krijgen. Ook uw ritten voor 2 en 3 januari in verband met verwerkingstijd graag aanvragen op uiterlijk 19 december.

Vanaf maandag 2 januari zijn we weer iedere werkdag bereikbaar van 9 tot 12 uur.

Inwoners van Waadhoeke en Harlingen die graag deelnemer of vrijwilliger willen worden bij ANWB AutoMaatje kunnen contact opnemen met De Skûle Welzijn via 06-18422894 of automaatje@connexa.nl.

 

We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe!